Η ιστορία ενός από τα πιο δημοφιλή παραδοσιακά γλυκά των Χριστουγέννων.
Εάν γνωρίζετε την ιστορία του μαντολάτο, ένα από τα πιο δημοφιλή γλυκά του ιταλικού παράδοση των Χριστουγέννων, θέλετε στο φως Cremonese, θα απαντήσει λέγοντας την ιστορία του γάμου του Francesco Sforza και Bianca Maria Visconti, πραγματοποιήθηκε ακριβώς στην Κρεμόνα το 1441, όπου το μενού ήταν Εμφανίστηκε ένα γλυκό αμύγδαλο, μέλι και ασπράδι αυγού στην εμφάνιση και στο όνομα που υπενθύμισε την "Πύργος" πολίτης (ο Torrazzo), από το οποίο θα ήταν το όνομα του μαντολάτο. Αλλά υπάρχουν ιστορικές αναφορές που κάνουν πιστεύουν ότι η ιστορία αυτής της τούρτας είναι η παλαιότερη, και ότι η καταγωγή του μπορεί να έχουν λάβει χώρα πριν από αιώνες, αν νομίζετε ότι από τη μία πλευρά η μαρτυρία του De Re Apicius του coquinaria, το οποίο μιλά για ένα γλυκό παρασκευάζεται με το δικό τους μέλι, αμύγδαλα και τα ασπράδια αυγού, ή εκείνα τα στοιχεία που μαρτυρούν τη γέννηση του μαντολάτο σε Αραβικά παράδοση, όπου και εκπόνησε μια πάστα που κατασκευάζεται από αμύγδαλα, μέλι και ζάχαρη, με τα αρώματα των μπαχαρικών, το οποίο θα γίνει γνωστό στην Ιταλία από τους Βενετούς , η οποία είχε ακμάζουσα εμπόριο με την Ανατολή. Και αν η λέξη «μαντολάτο» ανιχνεύεται με το λατινικό "Torrea," που σημαίνει "τοστ", δεν μπορεί παρά να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον στο γεγονός ότι στη Σικελία, αλλά όχι μόνο παρέμεινε μια σχέση με τον αραβικό όρο «qubbat", η οποία σημαίνει «αμύγδαλο». Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε την ιστορία που συνδέει φυσικά, ακόμα και η γέννηση του κέικ με την (συνήθως) έχασε μια απρόσεκτη μάγειρα του δικαστηρίου, που κάποτε άφησε για πολύ καιρό στη φωτιά των φρέσκα υλικά που προορίζονται για την προετοιμασία, βρέθηκε μεταξύ των τα χέρια χωρίς τη θέλησή τους μαντολάτο. Η αλήθεια σε αυτή την ιστορία είναι σίγουρα το μήκος του χρόνου μαγειρέματος, η οποία ποικίλλει ανάλογα με τον τύπο του μαντολάτο, αλλά είναι περίπου οκτώ ώρες. μέχρι το τέλος του δέκατου ένατου αιώνα, το μαντολάτο έχει παραχθεί σε μόλις ένα σκάφος, και Σύμφωνα Vergani ο οποίος γεννήθηκε με την πρώτη εταιρεία που ειδικεύεται στην παραγωγή μαντολάτο, ένας πρόδρομος της σύγχρονης βιομηχανικής παραγωγής. Εκτός από την Κρεμόνα Torrone μετά την κλασική συνταγή δεν μετρά τα διάφορα είδη μαντολάτο που μπορούν να βρεθούν γύρω από το boot, μεταξύ σκληρών και μαλακών: το λάκκο αμυγδάλου, από σοκολάτα με αυτά εμπλουτίζονται με φιστίκια, τυπικό της Σικελίας , όπου η παράδοση έχει πράγματι οδηγήσει σε αμέτρητες παραλλαγές. Υψηλής ποιότητας τέχνη και φυλάσσεται από "turrinargios" torronai το Sardinians, που ταιριάζουν στο γεύσεις ζύμη της γης τους, μυρτιές και φράουλα. Η μόνη σύσταση, είναι μια πολύ γλυκιά θερμίδες, είναι να μην το παρακάνετε κατανάλωση. Παρά το γεγονός ότι τα Χριστούγεννα είναι κάποια εξαίρεση στον κανόνα ...
FRANCESCO BENINCASA
Η ιστορία ενός από τα πιο δημοφιλή παραδοσιακά γλυκά των Χριστουγέννων.
Εάν γνωρίζετε την ιστορία του μαντολάτο, ένα από τα πιο δημοφιλή γλυκά του ιταλικού παράδοση των Χριστουγέννων, θέλετε στο φως Cremonese, θα απαντήσει λέγοντας την ιστορία του γάμου του Francesco Sforza και Bianca Maria Visconti, πραγματοποιήθηκε ακριβώς στην Κρεμόνα το 1441, όπου το μενού ήταν Εμφανίστηκε ένα γλυκό αμύγδαλο, μέλι και ασπράδι αυγού στην εμφάνιση και στο όνομα που υπενθύμισε την "Πύργος" πολίτης (ο Torrazzo), από το οποίο θα ήταν το όνομα του μαντολάτο. Αλλά υπάρχουν ιστορικές αναφορές που κάνουν πιστεύουν ότι η ιστορία αυτής της τούρτας είναι η παλαιότερη, και ότι η καταγωγή του μπορεί να έχουν λάβει χώρα πριν από αιώνες, αν νομίζετε ότι από τη μία πλευρά η μαρτυρία του De Re Apicius του coquinaria, το οποίο μιλά για ένα γλυκό παρασκευάζεται με το δικό τους μέλι, αμύγδαλα και τα ασπράδια αυγού, ή εκείνα τα στοιχεία που μαρτυρούν τη γέννηση του μαντολάτο σε Αραβικά παράδοση, όπου και εκπόνησε μια πάστα που κατασκευάζεται από αμύγδαλα, μέλι και ζάχαρη, με τα αρώματα των μπαχαρικών, το οποίο θα γίνει γνωστό στην Ιταλία από τους Βενετούς , η οποία είχε ακμάζουσα εμπόριο με την Ανατολή. Και αν η λέξη «μαντολάτο» ανιχνεύεται με το λατινικό "Torrea," που σημαίνει "τοστ", δεν μπορεί παρά να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον στο γεγονός ότι στη Σικελία, αλλά όχι μόνο παρέμεινε μια σχέση με τον αραβικό όρο «qubbat", η οποία σημαίνει «αμύγδαλο». Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε την ιστορία που συνδέει φυσικά, ακόμα και η γέννηση του κέικ με την (συνήθως) έχασε μια απρόσεκτη μάγειρα του δικαστηρίου, που κάποτε άφησε για πολύ καιρό στη φωτιά των φρέσκα υλικά που προορίζονται για την προετοιμασία, βρέθηκε μεταξύ των τα χέρια χωρίς τη θέλησή τους μαντολάτο. Η αλήθεια σε αυτή την ιστορία είναι σίγουρα το μήκος του χρόνου μαγειρέματος, η οποία ποικίλλει ανάλογα με τον τύπο του μαντολάτο, αλλά είναι περίπου οκτώ ώρες. μέχρι το τέλος του δέκατου ένατου αιώνα, το μαντολάτο έχει παραχθεί σε μόλις ένα σκάφος, και Σύμφωνα Vergani ο οποίος γεννήθηκε με την πρώτη εταιρεία που ειδικεύεται στην παραγωγή μαντολάτο, ένας πρόδρομος της σύγχρονης βιομηχανικής παραγωγής. Εκτός από την Κρεμόνα Torrone μετά την κλασική συνταγή δεν μετρά τα διάφορα είδη μαντολάτο που μπορούν να βρεθούν γύρω από το boot, μεταξύ σκληρών και μαλακών: το λάκκο αμυγδάλου, από σοκολάτα με αυτά εμπλουτίζονται με φιστίκια, τυπικό της Σικελίας , όπου η παράδοση έχει πράγματι οδηγήσει σε αμέτρητες παραλλαγές. Υψηλής ποιότητας τέχνη και φυλάσσεται από "turrinargios" torronai το Sardinians, που ταιριάζουν στο γεύσεις ζύμη της γης τους, μυρτιές και φράουλα. Η μόνη σύσταση, είναι μια πολύ γλυκιά θερμίδες, είναι να μην το παρακάνετε κατανάλωση. Παρά το γεγονός ότι τα Χριστούγεννα είναι κάποια εξαίρεση στον κανόνα ...
FRANCESCO BENINCASA
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου