Μία πραγματική θεραπεία, καθώς και ένα νόστιμο μπαχαρικό που μπορούν να ενισχύσουν ένα πιάτο.Η νοστιμιά και η γεύση του είναι σημαντικά χαρακτηριστικά για τη χρήση του στο μαγείρεμα, κρέας και ψάρι ή κοτόπουλο και το χοιρινό κρέας είναι ιδανικο σε σκόνη τζίντζερ, ακόμα καλύτερα άμεσα αν κοπεί σε φέτες. Αλλά διαπιστώνει, επίσης, τη θέση της στο ψήσιμο, είναι ένα καλό συστατικό για κέικ και μπισκότα αυτό από μόνο του, ακόμη και γλυκά, ως ορεκτικό για επιδόρπιο. Στο
Κονγκό, για παράδειγμα καταναλώνουν ένα ποτό με φαρμακευτικά αποτελέσματα, ονομάζεται Tangawisi, και γίνεται με κομμάτια του τζίντζερ αναμιγνύεται με το χυμό του μάνγκο. Ένα ποτήρι την ημέρα το γιατρό τον κάνει πέρα, σύμφωνα με την λαϊκή παράδοση τους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου