xxx

sync

bb

Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2015

Ένα καφεδάκι την ημέρα τον καρκίνο στο συκώτι κάνει πέρα!

Ένα καφεδάκι την ημέρα τον καρκίνο στο συκώτι κάνει πέρα!

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν έναν ακόμη λόγο να αγαπήσουμε τον καφέ, καθώς υποστηρίζουν ότι μας προστατεύει από τον επικίνδυνο καρκίνο του ήπατος.
Νέα μελέτη που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια δείχνει ότι η κατανάλωση τουλάχιστον μίας κούπας καφέ την ημέρα μειώνει τον κίνδυνο καρκίνου στο συκώτι.
Στην έρευνα συμμετείχαν περίπου 180.000 ενήλικες διαφορετικής εθνικότητας και οι ερευνητές μελέτησαν τις διατροφικές αλλά και άλλες καθημερινές τους συνήθειες. Τα δεδομένα κάλυπταν περίοδο 18 ετών.
Οι συμμετέχοντες που κατανάλωναν μία έως τρεις κούπες καφέ την ημέρα φάνηκε να αντιμετωπίζουν κατά 29% μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρκίνο στο συκώτι. Όσοι κατανάλωναν συστηματικά πάνω από τέσσερις κούπες καφέ την ημέρα παρουσίαζαν κατά 42% μικρότερο κίνδυνο!
Η Wendy Setiawan, μέλος της ερευνητικής ομάδας του Πανεπιστημίου, δηλώνει πως «η καθημερινή κατανάλωση καφέ είναι απαραίτητη για όσους κινδυνεύουν από το ηπατοκυτταρικό καρκίνωμα». Συμπληρώνει μάλιστα πως αυτός ο τύπος καρκίνου αποτελεί μία ακόμη προσθήκη στη λίστα των παθήσεων που προλαμβάνονται ως ένα βαθμό από τον καφέ, μαζί με το Πάρκινσον, το διαβήτη τύπου 2 και το εγκεφαλικό.
Τα ευρήματα της μελέτης παρουσιάστηκαν στο ετήσιο συνέδριο της Αμερικανικής Ένωσης Ερευνών για τον Καρκίνο.


Πηγή: http://www.onmed.gr/

Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2015

Τι σημαίνει Ελλάδα για το μέλλον της Ευρώπης;

Ένα εισιτήριο προτεραιότητας θεωρείται ως άνθρωποι line up μέσα σε ένα γραφείο ανεργίας στην Αθήνα

Κατά τα τελευταία πέντε χρόνια, η ευρωζώνη έχει, χωρίς ρητή λαϊκή συναίνεση, διατήρησε μια αυστηρή πολιτική εστίαση στη δημοσιονομική λιτότητα και διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις - παρά τις σοβαρές κοινωνικές επιπτώσεις, όχι μόνο στην περιφέρεια της Μεσογείου και της Ιρλανδίας, αλλά ακόμη και σε ένα «πυρήνα» της Ευρωπαϊκής Ένωσης χώρα όπως η Γαλλία. Εκτός αν οι ηγέτες της ευρωζώνης να επανεξετάσει την προσέγγισή τους, η επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ ριζοσπαστικό κόμμα του στις πρόσφατες γενικές εκλογές στην Ελλάδα θα μπορούσε να αποδειχθεί ένα ακόμα βήμα προς ένα μέλλον κοινωνικό κατακερματισμό και την πολιτική αστάθεια στην Ευρώπη. Ή θα μπορούσε να σηματοδοτήσει την αρχή μιας ρεαλιστικής και ευεργετική επαναπροσανατολισμό της οικονομικής στρατηγικής της Ευρώπης.
Φυσικά, η δημοσιονομική βιωσιμότητα είναι ζωτικής σημασίας για την πρόληψη αποδιοργάνωση αναχρηματοδότησης του χρέους και να εμπνεύσει την εμπιστοσύνη των επενδυτών και των καταναλωτών. Αλλά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι είναι πολύ πιο εύκολο να στηρίξει τη δημοσιονομική λιτότητα, όταν κάποιος είναι αρκετά πλούσια για να μην βασίζονται σε δημόσιες υπηρεσίες ή να διατρέχει σοβαρό κίνδυνο να βυθιστεί σε μακροχρόνια ανεργία. (Η πλούσια, επίσης, παραμένουν σε μεγάλο βαθμό τον έλεγχο των μέσων μαζικής ενημέρωσης, δημόσιο λόγο και τις διασυνοριακές ροές κεφαλαίων.)
Για τα εκατομμύρια των εργαζομένων - και ιδιαίτερα στους νέους - χωρίς προοπτικές απασχόλησης, της δημοσιονομικής βιωσιμότητας απλά δεν μπορεί να είναι η μόνη προτεραιότητα. Όταν οι παροχές ανεργίας ακρωτηριασμένες, είναι αυτοί που υποφέρουν. Και όταν περικοπές του προϋπολογισμού επεκταθεί στην εκπαίδευση, είναι τα παιδιά τους, οι οποίοι δεν είναι σε θέση να αποκτήσουν τις δεξιότητες που χρειάζονται για να επιτύχουν στο μέλλον τις δυνατότητές τους.
Η λιτότητα που προκαλείται πόνος είναι ιδιαίτερα ακραία στην Ελλάδα. Σοβαρές περικοπές στις συντάξεις εμποδίζοντας τους ηλικιωμένους να ζουν τη ζωή τους με αξιοπρέπεια. Ένα μεγάλο βάρος έχει δοθεί σε εκείνους που πληρώνουν πραγματικά τους φόρους τους, ενώ πολλοί - συχνά ο πλουσιότερος, ο οποίος πριν από λίγο καιρό κρυμμένα τα χρήματά τους στο εξωτερικό - να συνεχίσει να αποφύγουν τις υποχρεώσεις τους. Η υγειονομική περίθαλψη έχει λήξει, με πολλούς ασθενείς με καρκίνο να χάσουν την πρόσβαση στη σωτήρια θεραπεία. Οι αυτοκτονίες είναι σε άνοδο.
Ωστόσο, οι πιστωτές στην Ελλάδα συνέχισαν να αγνοήσει αυτές τις εξελίξεις. Αυτό ασφαλώς δεν είναι βιώσιμη - ένα σημείο ότι ο πρώην διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Τμήμα Ευρώπη Reza Moghadam αναγνωρίζονται όταν ο ίδιος πρόσφατα ζήτησε τη διαγραφή του μισού χρέους στην Ελλάδα, με την προϋπόθεση μπορεί να επιτευχθεί μια συμφωνία για αξιόπιστη ενισχύουν την ανάπτυξη διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων.
Κοινωνική βιωσιμότητα είναι απαραίτητη για τη μακροπρόθεσμη οικονομική επιτυχία.Μια χώρα δεν μπορεί να ευημερήσει αν το εκπαιδευτικό σύστημα της δεν διαθέτει τους πόρους και την ικανότητα για να προετοιμάσουν τα παιδιά τους να ευδοκιμήσουν στην ψηφιακή οικονομία. Ομοίως, ένα πρόγραμμα μεταρρύθμισης δεν μπορεί να υλοποιηθεί αν η ανισότητα, η φτώχεια και η κοινωνική απογοήτευση ενισχύσει εξτρεμιστικών πολιτικών κομμάτων, όπως απροκάλυπτα φασιστικό κόμμα στην Ελλάδα Χρυσή Αυγή ή ακροδεξιά Γαλλίας, αντι-Ευρώπη Εθνικό Μέτωπο, το οποίο διαθέτει πλέον το 25% της εκλογικής στήριξης.
Όταν οι καιροί είναι δύσκολοι, οι μετανάστες και οι μειονότητες γίνονται εύκολοι στόχοι. Όπως Joseph Stiglitz πρόσφατα επεσήμανε, είναι απίθανο ότι ο Χίτλερ θα είχε έρθει στην εξουσία στη Γερμανία, εάν το ποσοστό της ανεργίας δεν ήταν 30% κατά τη χρονική στιγμή. Δεν βοηθά, όταν κάποιοι από αυτούς που εγκλωβίστηκαν στις φτωχές γκέτο γύρω από σημαντικές πόλεις - όσο μικρή μειοψηφία - γίνονται στον πειρασμό από τη βία και πέφτουν θύματα τρομοκρατικών προσλήψεις.
Ανεξάρτητα από το τι εταιρικών κερδών εκθέσεις σήμερα και χρηματιστηριακών δεικτών μπορεί να δείξει, μια χώρα δεν μπορεί να επιτύχει χωρίς αποκλεισμούς, βιώσιμη επιτυχία - σε οικονομικούς ή ανθρώπινους όρους - εάν αυτά τα θεμελιώδη κοινωνικά ζητήματα δεν αντιμετωπίζονται επαρκώς. Φυσικά, η δημοσιονομική σύνεση δεν μπορεί να εγκαταλειφθεί? Μετά από όλα, αν οι κυβερνήσεις ή ο ιδιωτικός τομέας ήταν να περάσουν με δανεισμό ή νεόκοπων χρήματα ελεύθερα, το αποτέλεσμα θα ήταν απλώς περισσότερες κρίσεις, οι οποίες θα βλάψουν τους φτωχούς περισσότερο. Αλλά η κοινωνική αειφορία πρέπει να αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικονομικού προγράμματος της χώρας, δεν είναι μια δεύτερη σκέψη.
Η επίμονη τάση να πληρώσει τα χείλη υπηρεσία στην κοινωνική βιωσιμότητα, ενώ την εφαρμογή οικονομικών προγραμμάτων επικεντρώθηκε στην αδυσώπητη λιτότητας, είναι η κύρια αιτία της πολιτικής αστάθειας στην Ευρώπη. Παρόλο που τα προγράμματα μεταρρυθμίσεων που αποσκοπούν στην οικοδόμηση βιώσιμο μακροοικονομικό πλαίσιο παραμένει απαραίτητη, θα πρέπει να περιλαμβάνει αυστηρές διατάξεις για αντικυκλικές πολιτικές για την αντιστάθμιση της «παράδοξο της λιτότητας» (την τάση να αποθηκεύσετε περισσότερα κατά τη διάρκεια μιας ύφεσης, υπονομεύοντας την οικονομική ανάπτυξη). Όταν η συνολική ζήτηση υπολείπεται της συνολικής προσφοράς, οι κυβερνήσεις πρέπει να αυξήσουν τις δημόσιες δαπάνες.
Επιπλέον, οι κυβερνήσεις που έχουν πλέον επικεντρωθεί αυστηρά για μικροοικονομικά ζητήματα πρέπει να αφιερώσει την ίδια προσοχή και δέσμευση για το σχεδιασμό και την εφαρμογή κοινωνικών πολιτικών που επικεντρώνονται ρητά στην εξασφάλιση των μέσων διαβίωσης, η υγεία, η εκπαίδευση και η στέγαση των πιο ευάλωτων τμημάτων του πληθυσμού. Και, με τη χρήση της νέας τεχνολογίας για την ανάλυση μεγάλου όγκου δεδομένων, θα πρέπει να ενισχύσουν την αποτελεσματικότητα των κοινωνικών προγραμμάτων, ενώ παράλληλα ενθαρρύνει την ενεργό συμμετοχή των ενδιαφερόμενων πολιτών.
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το ΔΝΤ έχουν παραδεχθεί τα λάθη τους - όχι μόνο τα ανακριβή μακροοικονομικές προβλέψεις στις οποίες βασίστηκε το ελληνικό πρόγραμμα, αλλά και η απόφαση να μην αντιπροσωπεύουν την κοινωνική βιωσιμότητα - και αναγνώρισαν ότι το πρόγραμμα δεν έχει αποφέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Ωστόσο, για κάποιο λόγο, οι πιστωτές στην Ελλάδα αρνούνται να διαπραγματευτούν με τη νέα κυβέρνηση (η οποία διαθέτει ισχυρή εγχώρια στήριξη) να αναπτύξει ένα νέο πρόγραμμα που ενσωματώνει την ελάφρυνση του χρέους, σε μικρότερο δημοσιονομικό πλεόνασμα, καθώς και τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις που ενισχύουν την ανάπτυξη και την προώθηση της κοινωνικής συνοχής. Αυτό δεν πρέπει να συνεχιστεί.
Τα τελευταία πέντε χρόνια έχουν υπογράμμισε την πρόκληση της επίτευξης της χρηματοπιστωτικής σταθερότητας. Αλλά η πολιτική και κοινωνική σταθερότητα έχει αποδειχθεί για να είναι ακόμα πιο δύσκολη. Οι πολιτικοί πρέπει να κατευθύνει ακριβώς όπως πολλή προσπάθεια και τους πόρους προς την κατεύθυνση πραγμάτωσης της κοινωνικής βιωσιμότητας, όπως κάνουν προς πάρει οι οικονομικές μεταρρυθμίσεις της Βασιλείας ΙΙΙ δεξιά. Μελλοντική ευημερία της Ευρώπης - και παγκόσμιο ρόλο του - εξαρτάται από αυτό.

Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015

Η ιστορική φράση του Ουίνστον Τσώρτσιλ:

Η ιστορική φράση του Ουίνστον Τσώρτσιλ: Η Γερμανία πρέπει να βομβαρδίζεται κάθε 50 χρόνια!

Η Γερμανία πρέπει να βομβαρδίζεται κάθε 50 χρόνια !! Δεν έχει σημασία να ξέρεις τον λόγο. Τον ξέρουν αυτοί !! ''
ΟΥΙΝΣΤΟΝ ΤΣΩΡΤΣΙΛ
Πόσο αλήθεια είναι άραγε;
ΠΗΓΗ: athensmagazine.gr

Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015

Δίκτυο ενημέρωσης ΕΚ: όλα τα ψηφιακά προϊόντα του ΕΚ σε μία πλατφόρμαΔίκτυο ενημέρωσης ΕΚ: όλα τα ψηφιακά προϊόντα του ΕΚ σε μία πλατφόρμα
Το νέο blog του ΕΚ δίνει τη δυνατότητα σε όλους να χρησιμοποιήσουν πιο εύκολα από ποτέ το διαδικτυακό του υλικό . Εικόνες, γραφήματα, βίντεο και φωτογραφίες είναι διαθέσιμες δωρεάν στο κοινό και πολλές φορές και στις 24 επίσημες γλώσσες της ΕΕ.

Στη νέα διαδυκτική πλατφόρμα του ΕΚβρίσκετε μεγάλη ποικιλία πολυμέσων, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν. Τα υψηλού επιπέδου προϊόντα του ΕΚ είναι έτοιμα να ενταχθούν, να δημοσιευτούν ή να μεταδοθούν σε ιστοσελίδες και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το blog το διαχειρίζεται το τμήμα webcommunications του ΕΚ.

Eπίσης, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter του ΕΚ, για να ενημερώνεστε μια φορά την εβδομάδα για το πρόγραμμα του και για τα διαθέσιμα προϊόντα του. Για να εγγραφείτε στείλτε e-mail στο webCom-partnerships@europarl.europa.eu .
Αναφ.  : 20150205STO19602
Τελευταία ενημέρωση: (09-02-2015 - 15:29

Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου 2015

Καρτέλ, μαυραγορίτες και λαθρέμποροι έκαναν πάρτι στην Ελλάδα – Ο Μπαρόζο και η παρέα του τα είχαν βρει με το “σύστημα”

juncker

Η εφημερίδα New Europe με ένα άρθρο - καταγγελία αναφέρεται στις παρεκτροπές της εφαρμογής του προγράμματος του μνημονίου στην Ελλάδα και προτείνει στον Γιούνκερ σχέδιο σωτηρίας της χώρας χωρίς ένα ευρώ. Ο ρόλος των ολιγαρχών στην αποτυχία του προγράμματος. Η πρόταση του αρθρογράφου στον Ζαν Κλωντ Γιούνκερ

“Ναι, ο Ζαν Κλωντ Γιούνκερ μπορεί να σώσει την Ελλάδα, σε λιγότερο από ένα μήνα, χωρίς λεφτά και χωρίς την βοήθεια κανενός” γράφει ο Βασίλης Κορωνάκης (τ. Πρέσβη του Συμβουλίου Περιφερειακής Συνεργασίας της ΕΕ και ιδρυτή του Ομίλου ΜΜΕ “New Europe”) στην σελίδα New Europe, που προσθέτει πως υπάρχει “ένας τρόπος απλός, γρήγορος, εύκολος και νόμιμος”
Συγκεκριμένα, τονίζει πως “μετά από 5 χρόνια ύφεσης με τους μισθούς και τις συντάξεις κομμένες στο μισό , οι τιμές καταναλωτών συνεχίζουν να αυξάνονται. Γιατί συμβαίνει αυτό; Επειδή η ελληνική αγορά καθορίζεται από τα καρτέλ, περισσότερο από κάθε άλλη χώρα στην Ευρώπη”
Έτσι, αυτό που προτείνει είναι η “μείωση των τιμών καταναλωτή πάνω από 30%, το οποίο θα αντιστοιχεί σε μία αύξηση μισθών και συντάξεων για κάθε χαμένο εισόδημα.Με τα ενοίκια να μειώνονται ήδη στο ένα τρίτο, αυτό θα σήμαινε αύξηση μισθών και συντάξεων πάνω από 30%”.
Πώς θα γίνει αυτό; Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ.Κορωνάκης “ο πρόεδρος της Κομισιόν μπορεί να στείλει αντιπροσωπεία της Διεύθυνσης Ανταγωνισμού της Κομισιόν για ένα μήνα και ζητώντας τους να κάνουν τη δουλειά τους”
Για παράδειγμα, “στην Ελλάδα, ένα λίτρο καυσίμου πωλείται για 1,30 ευρώ. Στις Βρυξέλλες πάλι για 1,05 ευρώ. Ωστόσο, η τιμή του αργού πετρελαίου είναι η ίδια και για τις δύο χώρες και το μέσο κόστος εργασίας σε ελληνικά διυλιστήρια είναι μικρότερο από 1.000 € ανά μήνα, ενώ στο Βέλγιο είναι άνω των € 4.000 ανά μήνα. Αυτό δείχνει ότι η ενεργειακή αγορά επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από τα καρτέλ”, αναφέρεται το δημοσίευμα.
Στη συνέχεια, φέρνει το παράδειγμα των διοδίων, όπου “οι Έλληνες πληρώνουν διόδια σε ιδιώτες εργολάβους σε αμοιβές υψηλότερες από αυτές της Γαλλίας και της Ιταλίας, για αυτοκινητόδρομους που σήμερα δεν υπάρχουν, αλλά θα κατασκευαστούν στο μέλλον. Ακόμα και τα σούπερ μαρκετ και τα γαλακτοκομικά προϊόντα επηρεάζονται από τη δράση των καρτέλ”
Ο Κ. Κορωνάκης καταλήγει πως “Οι τιμές για τα εν λόγω εμπορεύματα εξακολουθούν να αυξάνονται, παρά τη μείωση του βασικού μισθού από 751 ευρώ σε 500 ανά μήνα. Αυτό είναι μαζική ληστεία”
“Ο προηγούμενος Πρόεδρος της Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο είχε ιδρύσει το περιβόητο Task Force, μια ομάδα υπεύθυνη για να συμβουλεύσει την κυβέρνηση σχετικά με το πώς να αντιμετωπίσουν την κρίση. Αντ ‘αυτού, δεν έκαναν τίποτε. Έγιναν φίλοι με το “σύστημα”, την άρχουσα τάξη της Ελλάδας: τους ολιγάρχες, τα καρτέλ, τους μαυραγορίτες και τους λαθρεμπόρους καυσίμων., προσθέτει στη συνέχεια
“Η Ελληνική Αρχή Ανταγωνισμού είναι ανίκανη να κάνει τίποτα κατά των καρτέλ. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό ο Γενικός Διευθυντής της Ελληνικής Αρχής Ανταγωνισμού συνελήφθη για δωροδοκία που έλαβε από τη βιομηχανία γαλακτοκομικών προϊόντων”
Όσον αφορά τις φιλοδοξίες της νέας ελληνικής κυβέρνησης, σχετικά με τη φορολόγηση των πλουσίων, την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής τονίζει πως ” αυτό είναι ωραίο και απαραίτητο, αλλά θα πάρει χρόνο, μήνες ή ακόμη και χρόνια, πριν βγάλει απτά αποτελέσματα”
Η εφημερίδα τονίζει πως η Διεύθυνση Ανταγωνισμού μπορεί να βοηθήσει την Ελλάδα να επιστρέψει στην ανάπτυξη σε χρόνο μηδέν. Ακριβώς με την επιβολή των κανόνων της Συνθήκης. Η Ελλάδα μπορεί να σωθεί τώρα, χωρίς χρήματα, χωρίς την υποστήριξη του Μάριο Ντράγκι και χωρίς την έγκριση της Άνγκελα Μέρκελ, απλά με μια εσωτερική κλήση του Ζαν Κλωντ Γιούνκερ.
Πηγή: neurope.eu

Έλεγχος για Aids και σύφιλη με ένα smartphoneΜια νέα συσκευή, ή αλλιώς ένα dongle όπως το λέει η ερευνητική ομάδα από το Columbia Engineering των ΗΠΑπου την σχεδίασε, η οποία δε χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη πηγή ενέργειας, καθώς λειτουργεί μέσω του smartphone με το οποίο είναι συνδεδεμένο θα μπορεί ο χρήστης να έχει άμεσα εργαστηριακά αποτελέσματα σε μια εξέταση αίματος. Η λειτουργία της συσκευής βασίζεται στην εκτέλεση ενός ενζυμικού ανοσολογικού τεστ,  το οποίο έχει τη δυνατότητα να ερευνά ταυτόχρονα τρία αντισώματα. Το ένα είναι για τον ιό HIV και τα άλλα δύο για τη σύφιλη
Στο πρόγραμμα εφαρμογής και αποτελεσματικότητας της συσκευής συμμετείχαν εργαζόμενοι του τομέα της υγείας στη Ρουάντα, οι οποίοι έκαναν διαγνωστικές εξετάσεις σε 96 ασθενείς με στόχο την πρόληψη της μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών από τη μητέρα στο παιδί. Το τεστ εκτός από αποτελεσματικό είναι και πολύ γρήγορο καθώς τα αποτελέσματα βγήκαν μέσα σε 15 λεπτά, με ευαισθησία 92 έως 100%.
Τα αποτελέσματα της πρώτης δοκιμής δημοσιεύθηκαν στο επιστημονικό περιοδικό Science Translational Medicine, ενώ αναμένεται με ενδιαφέρον η δεύτερη μεγάλη δοκιμή της συσκευής.

Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Η προφητεία του Άγιου Κοσμά του Αιτωλού που προκαλεί ΔΕΟΣ και ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ! "Το χρέος της Ελλάδος θα..."

Ἰδού οἱ συγκεκριμένες προφητεῖες του γιά τό Ἑλληνικό «Χρέος»: α. «Θά σᾶς ρίξουν παρά πολύ• θά σᾶς ζητήσουν νά τόν πάρουν πίσω, ἀλλά ΔΕΝ θά μπορέσουν»! (σ.σ. παράς εἶναι τό χρῆμα) β. «Θά σᾶς ἐπιβάλουν μεγάλο καί δυσβάστακτο φόρο, ἀλλά ΔΕΝ θά προφθάσουν»! Καί ἀναφέρει ἐπίσης σχετικά: γ. «Θά βάλουν φόρο στίς κότες καί στά παράθυρα»! δ. «Θά ζητήσουν νά σᾶς πάρουν καί στρατιῶτες. ΔΕΝ θά προφθάσουν ὅμως»! ΝΑΙ, χάρη στήν Πρόνοια τοῦ Θεοῦ, ΔΕΝ θά προφθάσουν!.. Μήν ἀνησυχεῖτε γιά αὐτό τό «χρέος» λοιπόν, ἀλλά κοιτάξτε μονάχα τό ἕνα καί ἀληθινό ΧΡΕΟΣ πού ἔχουμε στόν Χριστό, τήν Παναγιά καί τούς Ἁγίους μας πού δέν σταματοῦν νά πρεσβεύουν καί τήν Πατρίδα μας! Οἱ σκοτεινές δυνάμεις, πᾶνε νά καταπιοῦν τήν Ὀρθόδοξη Ἑλλάδα μας καί.... ἤδη πανηγυρίζουν τήν μεγάλη ἐπιτυχία τους... Μά ΔΕΝ θά προφθάσουν... Θά κοιμηθοῦμε χρεωμένοι καί θά ξυπνήσουμε λευτερωμένοι... Θά κοιμηθοῦμε μικρό κράτος καί θά ξυπνήσουμε καί πάλι Αὐτοκρατορία!» - See more at: http://www.redder.gr/redder-web/33593/apistefto-i-profiteia-tou-agiou-kosma-tou-aitoloy-pou-prokalei-deos-kai-anatrixila-to-xreos-tis-ellados-tha#sthash.DtsZ8IQm.dpuf

sta xionia

http://www.youtube.com/watch?v=vx7ndLalULI

Blog Archive

pal

artaartaΔιαβάστε περισσότερα: http://johnpatrablog.blogspot.com/2009/12/blog-embed-search-box.html#ixzz0ikUpUTVI Under Creative Commons License: Attribution

About Us

share

xioni
VideoBar

Αυτό το περιεχόμενο δεν είναι ακόμα διαθέσιμο μέσω κρυπτογραφημένων συνδέσεων.

Αρχειοθήκη ιστολογίου

foto kivos